MIN MORBROR ÄGER VÄRLDENS BÄSTA SAMLING MED SKIVOR


MORBROR FREDRIK 40 & HILDA 4


ÄNNU EN SÅDAN DÄR TREVLIG KVÄLL I STORVRETA


PARKHÄNG MED JOSSE & ANNA


DOWN BY THE RIVER


CHAMPAGNE SHOWERS

Bästa just nu. Åh ja vad bra den är.

LOVE OF MY LIFE

Lyckades med det omöjliga och fick min fina pojke på bild. Sådärja! Utan hår och grejer den ni.


TRUTH IS THAT I MISS YOU ALREADY


IT'S BEEN A WHILE


IT WAS A WATERFALL

Åh vad fina och bra dom är. Gör det lika bra varje gång.


A NO PHOTO POST

Älskar det faktum att majoriteten av mina inlägg rör Storvreta på ett eller annat sätt. Men spenderar ju trots allt ganska mycket tid där. Och några bilder från Peace and Love får ni inte heller eftersom jag endast tog typ två bilder och dom var på en kille som låg i det höga gräset vid en parkering, helt borta och ovetandes om vart har var och hur han hamnat där, med en enhörningsballong med sig. Däremot måste jag tillägga att han var otroligt charmig. Och ja, för en gångsskull kör jag ett inlägg utan bilder, med massa massa text, tyckte det var dags att väga upp det hela lite.
Men bör väl avrunda det hela nu då. Avslutar med att säga att jag har världens finaste pojkvän, som stått ut med mig i lite mer än tre månader och som är det bästa som hänt mig. Åh han är så fin. Om han inte vore så jefla kameraskygg skulle jag slänga upp hur mycket bilder som helst på honom här. Men det kommer väl någongång i framtiden. Adios.
(Kommer sakna dig när du är i USA Emmy, komsi hem nununu! Tihi)

HOW WOULD YOU DESCRIBE HARRY POTTER IN ONE WORD?

Så försvann jag igen, men det är trots allt sommar och det kommer inte så mycket vettigt ut av mig ändå. Här är iallafall en fin liten film som jag hittade när jag tittade runt bland allt fint Harry Potter-material som hamnat uppe runt om på internet i samband med sista filmen. Otroligt sorgligt är det hela oxå.

RSS 2.0